Hoe laser ontharing kan u tijd, stress en geld besparen.

• Geschikt wegens al die huidtypen, tevens getinte huidtypen kunnen behandeld worden met een SHR; • Daar bestaan niet zo behandelingen benodigd vervolgens voor overige ontharingsmethoden; • In principe nauwelijks bijwerkingen; • Geschikt wegens vollere oppervlakte; • Nauwelijks irritatie aangaande omliggende huid; - Via dit unieke koelsysteem met de Sopranolaser is dit bijna pijnloos; • Regelrecht na een verzorging kan u dan ook de bezigheden weer hervatten; • Passend wegens mannen en dames.

Voor een treatment begint gaat dit apparaat zo worden ingesteld het deze optimaal werkt wegens je huid- en haartype. Achteraf kan een treatment beginnen.

van 4 weken voor dit begin betreffende de verzorging mag ook niet verdere harsen, epileren, waxen, een touwtjesmethode ofwel Epilady gebruiken. Tussen de behandelingen mag u dan ook de hoofdharen wel scheren of afknippen.

 Informeer voor uw zorgverzekeraar die rechten op vergoeding u bezit en raadpleeg een polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar. Wellicht bezit u dan ook een verwijsbrief van de huisarts ofwel ons medische specialist nodig.

Een sterkte wordt omgezet in een warmteontwikkeling voor een stamcellen aangaande de te verwijderen haarfollikels, terwijl dit weefsel eromheen onaangetast blijft. Een verhitte stamcellen aankomen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en geraken daardoor uitgeschakeld. De aangroei met andere haartjes kan zijn meteen ook niet meer mogelijk.

Wees op een hoogte betreffende dit laatste nieuws en de aanbiedingen. Schrijf je meteen gratis in wegens de nieuwsbrief.

Ik heb buitengewoon licht blond hoofdhaar. Is permanente ontharing via middel over laser wegens mij geoorloofd? Bij lichtblonde, grijze en rode hoofdharen is een laserbehandeling niet zo efficiã«nt.

Een perfect uitkomst van een permanente ontharing bestaan gemiddeld 6 tot acht behandelingen benodigd. Tussen iedere treatment kan zijn ons tijdperk aangaande 2 maanden nodig teneinde een haren van de rustfase naar de groeifase te doen gaan.

Door een lichte haarkleur wordt de sterkte niet zo geregistreerd in een haarzakjes. Hierdoor gaan deze niet gebarsten. Ons alternatief vanwege lieden betreffende een lichte haarkleur is een laserbehandeling betreffende radiogolven. Deze wordt in sommige klinieken aangeboden.

De Lightsheer diodelaser zendt uit op ons zuivere golflengte over 805 nm en mag ook door bestaan goede vermogen tevens dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Om echt te zijn het ons groot deel aangaande de niet-behandelde haarzakjes voor een volgende behandeling wel in de groeifase kan zijn, hanteren wij ons rustperiode van ongeveer zes tot acht weken tussen een laserontharingen.

Op de haarzakjes die in een overgangs- en rustfase bestaan, heeft een laser nauwelijks effect. Verscheidene behandelingen bestaan zeker nodig om zoveel mogelijk haarzakjes in de groeifase te treffen en te inactiveren.

Daar zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen benodigd om het overtollige ofwel ongewenste haargroei te reduceren. Het precieze hier reeks laserontharing behandelingen kan zijn tussen andere afhankelijk met het te behandelen gebied.

Enkele haarzakjes zitten in een groeifase. Welke worden het meeste aangepakt via een verzorging. Om de overige haarzakjes verder met te beetpakken, moet een verzorging na enkele weken herhaald worden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hoe laser ontharing kan u tijd, stress en geld besparen.”

Leave a Reply

Gravatar